Rent-Drikkevand.dk
Rent-Drikkevand.dk

Naturligt vand er, 99,99% rent,

perfekt struktureret ,og "levende" Rent- Drikkevand.


Indledning.

Naturligt vand i naturen, er blevet hvirvlet flere tusinde gange på sin lange rejse og vej gennem naturen og alle dens jordlag, og det enkelte vandmolekylde har derved opnået en perfekt sekskantet krystalstruktur (Struktureret), og er på naturligvis, under "normale" omstændigheder (Hvilket er en SAGA BLOT) blevet kimfri og rent, på vandets vej ned gennem alle jorlagene i løbet af de seneste eller næste 20 -50 år der går, inden det "lander" i et at vores grundvandsmagasiner, og har til slut samtidig opnået en neutral pH-værdi.


Det er den eneste måde, vand optimalt kan transportere de næringsstoffer, som vi som mennesker og dyr indtager gennem maden, til cellerne og samtidig fjerner alle kroppens egne affaldsstoffer, giftstoffer og forurenende stoffer fra vores krop, hvilket kun sker kun ved indtagelse af 99,99% rent perfekt struktureret og levende vand!


Hvilket Dr. Masaru Emoto, Johann Grander, Dr. prof. Vincent, Dr. Elmar FuchsDr. Alexis Carrell, Viktor Schauberger, og flere andre som den Fransk fysiker, A. Bovis og andre forskere forlængst har fundet ud af.

"Cellen er udødelig, kun den væske, den flyder i, degenererer."


Dr. Alexis Carrel (1873-1944) Nobelprisvinder i medicin med bevis for cellernes udødelighed


Dine muskler og krop består af ca. 60-75% vand.


Dit blod, der transporterer alle livsvigtige næringsstoffer rundt i din krop, og som består af ca. 92% vand.


Dine lunger, der forsyner dig med ilt, består af 83% vand.


Din hjerne, som er hele din krops computer eller kontrolcenter, består i gs. af 73% vand.


Det er derfor ÅBENLYST LIVSVIGTIGT, at dit drikkevand skal være 100% rent, struktureret og levende, samt have den rette PH-Værdig og til sidst i rense processen er tilført de 5 vigtigste mineraler. 


Hvad er det så, der gør dette anlæg til det mest unikke og helt særligt specielt, sammenlignet med alle andre anlæg, uanset mærke og producent i Verden !


For en helhedsorienteret præcisons vandbehandling af unik, perfekt høj kvalitet, kræver dette langt flere gennemtænkte trin i den samlede vandbehanling for at opnå perket rent struktureret drikkevand på molekyleniveau! Læs mere om Teknologien bag Omvendt Osmose. 


Vores højkvalitetssystemer, er som de eneste i verden håndbygget i Tyskland, og har alle de almindelige behandlingstrin, du kender fra de absolut dyreste og bedst anlæg på makedet +PLUS en lang række af EKSTRA UNIKKE trin og behanlingsniveauer, og forbederinger, som du ikke finder nogen steder på kloden!Forfiltrering i 3 trin: 5 mikron, aktivt kul, 1. mikron


Ekstra KALK filter er muligt at tilføje (Tilkøb)


Filtrering på molekylært niveau - 0,0001 mikron via Omvendt Osmose Teknologi


*Materialeskift til V4A rustfrit stål*


Håndhældt aktivt kul - lugt- og smagsneutralisering


100% UVC-kimbarriere


*Gendannelse af den optimale, naturlige vandstruktur*


*Vitalisering og pH-værdioptimering gennem turbulens* (Omstrukturering)


*Harmonisering af elektrosmogforurening med tilsat orgonit (ifølge Dr. Wilhelm Reich).*


Vi lægger naturligvis stor vægt på kvaliteten af ​​alle anvendte materialer!


Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet på markedet.


Ovenstående trin igennem hele vandbehandlingen sikrer, at vandet bevarer sin maksimale kvalitet under hele behandlingen.

Niveau 9 – Orgonite

Orgonite til harmonisering.

Forvandler stillestående energifelter til et levende energifelt (Chi) og består af Bl.a Ædelsten shungit, diamantpulver, zeolit ​​og forskellige andre ædelstenspulvere.


Niveau 10 – Energizer (hexagonalt vand) (Tilkøbsmodul)

Trin 1-3


Trin 1-3 – ForfilterFjernelse af rust, klor og fine og grove sedimenter.


Eventuelt også med kalkfilter 1+ til meget hårdt vand. Et Ekstra KALK filter er muligt at tilføje (Tilkøb)


Trin 4 - Fase 4 – Molekylær filtrering 0,0001 mikron via Omvendt Osmose Teknologien
I dette trin sker hele "magien i osmose membranen" Eksempelvis fjernelse af hormoner, industrikemikalier, pesticider,

Mikroplast, PFOS/PFAS, FLOURID, anti-baby-piller, røntgenkontrastmidler, medicinrester, kalk, VIRUS, bakterier og meget mere


Trin 5 - Efterbehandlingsniveau 5

Hældt aktivt kul lugt
og smagsneutralisering, forberedelse af vandet til omstrukturerin. Syrevasket, udhældt aktivt kul sikrer pH-værdioptimering og fjerner resterende klorgasser, lugte og smagsstoffer.


Trin 6 - Efterbehandling niveau 6
11 watt UV-C kimspærre. Det er bevidst installeret på dette tidspunkt for ikke at have nogen indflydelse på yderligere forfining.


Trin 7 Efterbehandling 7

EM keramisk omstrukturering af vandet!

Biokeramik med effektive mikroorganismer gør det muligt at genoprette vandets struktur.Vandets struktur ødelægges i høj grad af trykket i vandrør og ved fysisk rensning.Gennem biokeramik kan vi genoprette den sekskantede oprindelige form af vand. Vi modtager vidunderligt, krystallinsk vand, som det normalt kun findes i helende kilder rundt om i verden.Samtidig slettes al subtil information fra vandet.


Trin 8– hvirvelslanger - Raffineringsniveau 8
Hvirvlende slanger, energigivende og rydder hukommelsen af ​​vandet.På grund af de lange servicetider og transportveje i vandrørene og det høje vandrørstryk er energien i postevandet meget lav. Når man drikker, reducerer dette den samlede energi hos mennesker, dyr og planter. I hverdagen lægger folk ofte ikke mærke til dette, fordi det er normalt for de fleste mennesker og de derfor ikke bemærker det. Vandet bliver vækket til live igen af ​​turbulensen, fordi det kan hvirvle det enkelte vandmolekylde tredimensionelt i de specielle turbulensslanger. 


Præcis som Viktor Schauberger gerne ville have set.


Niveau 9 – Orgonite
Energetic Disturbance.Orgonitten sikrer energetisk harmonisering i apparatet under vandbehandling, er nyttigt mod elektrosmagnatisme og beskytter mod disse negative påvirkninger.Orgonite til harmonisering.Forvandler stillestående energifelter til et levende energifelt (Chi) og består af Bl.a Ædelsten shungit, diamantpulver, zeolit ​​og forskellige andre ædelstenspulvere.


Niveau 10 – Energizer (hexagonalt vand) (Tilkøbsmodul)

Energiforsyningsmodul
op til 550.000 BOVIS Enheder. 


Forfiner det celletilgængelige vand til levende vand. Vander er nu helt rent, hexagonalt og har en Bovis værdi på op til 550.000 enheder.

Bovis energi (er) kendes også som pyramide energi, Sri eller Prana (Livsenergi).

Bovis energi kan simpelt måles med pendulering og kinesiologi, hvilket den Franske fysisker Antoine Bovis forlængst har bevist og kvilificeret.  

Målemetoder til test med special udvikelt måleapprater som er fremstillet til dette særlige formål, er fortsat ekstremt dyre og findes derfor tilgængelige på universitetsniveau. Nobelprisvinderen, Dr. Alexis Carrell, siger..."Cellen er udødelig. Så vidt vi ved, kan livets pulsering fortsætte for evigt."


Dette sidste og tinede trin øger din livsenergi enormt! - Niveau 10 – Energizer (hexagonalt vand) (Tilkøbs Modul)


Samlet set, betyder, at vores drikkevand nu har opnået det højeste mulige opnålige energiniveau som er muligt at opnå. De langkædede vandklynger bliver revet fra hinanden af ​​hvirvlingene og turbolens, hvilket gør, at al informationen slettes derved. Nu har vandet en endnu større, kraftigere og mer mere positiv effekt i kroppen, da vandet simpelthen bedre kan optages med de mange små vandklynger. Du har nu opnået helt perfekt vand.


"Vi er elektriske væsner--->> Vi har alle omkring syv MILLIARDER atomer, der udgør vores 100 billioner celler. Vores atomer består af positivt ladede protoner, negativt ladede elektroner og neuroner. Strømmen af elektroner fra et atom til et andet er, hvad vi kalder elektricitet. Vores krop skaber også elektriske opladninger via elektrolytter (opladede ioner), som gør os i stand til at være ledere af #energi.


Har du nogensinde set de #lyspærer, som du kan få til at lyse i hånden ved blot at generere statisk elektricitet? Du kan slæbe dine strømpefødder rundt på tæppet, og pæren i hånden vil flimre. Dette skyldes, at de mobile elektroner er i stand til at bevæge sig gennem din krop.


Vores celler, organer og de forskellige systemer i vores krop kommunikerer ved hjælp af elektricitet. Der er stadig flere beviser på, at denne kommunikation sker gennem små lyspartikler kaldet biofoton. Dette er en af grundene til, at vi har brug for så meget vand! (Tænk på et batteri der ineholder 100% Sterilt vand omkring alle cellerne)


Når vi er hydreret er det nemmest for strømmen at lede fra et sted til et andet. Flowet og balancen i vores elektriske system er afgørende for vores trivsel og helbred. For at opretholde homeostase, skal vores celler have et hvilepotentiale (opladning), der er negativ. At have den rette mængde elektroner er derfor afgørende for at leve og opretholde et perfekt, sundt og optimalt helbred i vores liv som mennesker og dyr og planter. 


Vi skal helt tilbage til året 1994, der opdagede den japanske forsker Dr. Masaru Emoto (1943 – 2014) at vands monokylestruktur ændre sig alt efter hvilken påvirkning, det udsættes for. Negativ som Positivive påvirkninger. 

Billede til Venstre taget via mikroskob. Viser et ødelagt forurenet og

U-Struktureret vandkystal. 

Billede til højre taget via mikroskob viser et perket hexagonal billede af naturligt rent og struktureret vand.. 


Vi kan derfor kun anbefale alle at lade sig inspirere og læse mere om Emotos forskning i hexagonalt strureret perfekt vand i hans bøger eller på hans hjemmeside http://www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html


Få et 100% rentefrit lån via SPARXPRES - KLIK HER

Rentefrit lån (Låntype 600 i op til 72 Måneder)Brug for hjælp ?


Ring meget gerne direkte til en vores specielister på dette unikke produkt.


Se kontakoplysninger herunder.:


Alternativt, er du også meget velkommen til at udfylde vores formular.: 


JA TAK - Ring mig op Vedr. Hjælp, Vejledning og Rådgvning om Jeres produkter i WebShoppen.


Høj Filteringsprocent fra 97 og helt op til 100% renhed?


Eller en lav spildevands procent % - Eller måske et anlæg med begge dele?


-  Brug for Hjælp & Rådgivning?


- Udfyld Formular eller Book Møde Klik HER


Et anlæg med eller uden en buffer/tank?


Med eller uden et Minieral filter?


-  Brug for Hjælp & Rådgivning?


- Udfyld Formular eller Book Møde Klik HER

Høj ydeevne i antal liter pr. min? Ja men ofte kun hvis du har en Cafe, Resturent, eller en kantine med mange ansatte.


Skriv direkte til os via FB Chat - Eller Ring meget gerne og få en uforpligtende snak med os. 


Vi har åben 7 dage om ugen!


-  Brug for Hjælp & Rådgivning?


- Udfyld Formular eller Book Møde Klik HER


+ PLUS 46 gode grunde til at drikke perfekt vand hver dag

Et struktureret vandnetværk siges at være "kohærent", dvs. når det er i stand til at opretholde en vis stabilitet under molekylær bevægelse. Jo mere struktureret (kendetegnet ved en stigning i hydrogenbindinger), jo mere sammenhængende er evnen til at lagre og transmittere signaler og anden information. (Vand er information og kode)  1. UDEN 100% rent vand er der intet liv.
  2. Relativ knaphed på 100% Rent Drikkevand undertrykker først nogle funktioner i kroppen og lukker dem til sidst.
  3. Vand er vores vigtigste energikilde og skal være 100% Rent og sundt incl. de 5 vigtigste mineraler. 
  4. Vand skaber elektrisitet og magnetisme i hver eneste celle i kroppen - det er "strømmen" af energi - det giver kraften og energien til at leve
  5. Vand er den lim, der holder cellestrukturen sammen.
  6. Vand forhindrer skader på vores DNA, og sørger for større effektivitet af deres reparationsmekanismer - hvilket betyder , at der laves mindre defekt DNA.


 "Vand er vores vigtigste medicin" Se dette video interview med Claus Hancke, Speciellæge i almen medicin. Klik HER
7. Vand øger effektiviteten af immunsystemet i knoglemarven, hvor immunsystemet og alle dets mekanismer

dannes. Det styrker også immunsystemet mod kræft. 


8. Vand er hovedopløsningsmidlet for alle fødevarer, vitaminer og mineraler. Det tjener til at nedbryde mad i mindre

komponenter og til at metabolisere og assimilere dem.


9. Vand giver energi til mad. Fødevare Komponenterne kan give kroppen

denne energi under fordøjelsesprocessen. Derfor har mad uden vand ingen energiværdi for kroppen.10. Ved hjælp af vand kan kroppen optage flere essentielle stoffer fra maden.

11. Vand bruges til at transportere alle stoffer i kroppen

12. Vand tillader de røde blodlegemer i lungerne at transportere mere ilt.

13. Vand forsyner cellerne med ilt og transporterer de brugte gasser fra cellerne til lungerne til udånding

14. Vand opsamler giftigt affald fra forskellige dele af kroppen og transporterer det til leveren og nyrerne for eliminering.


15. Vand er det vigtigste smøremiddel i ledrummene og hjælper med at forhindre gigt og rygsmerter.

16. Ved hjælp af vand bliver skiverne mellem hvirvlerne stødabsorberende "vandpuder"

17. Vand er det bedste afføringsmiddel og forebygger forstoppelse

18. Vand mindsker risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde

19. Vand forebygger tilstopning af arterier i hjertet og hjernen.

20.Vand er en væsentlig del af kroppens køle- (sved) og opvarmning (elektriske) (elektrisk varme) systemer


Vand Kareffel.


Indhold i din vandkareffel kan nemt blive til ren Magi! Hvis du selv renser dit vand!


Få 100% rent og sundt Drikkevand!


VIGTIG, husk altid, at dit vand altid bør opbevares på glas,selvom det ser utroligt smukt ud når det serveres i vandkarffel som denne.


Husk altd, at når dit vand opbevares Eks. i dit køleskab, at det altid sker med et lufttæt låg samt helst uden lys, så det ikke kan trænge ind til dit nu 100% rene, sunde og levende vand og ændre/beskadige det.
21. Vand giver kraften og den elektriske energi til alle hjernefunktioner, især tænkning.

22. Vand er nødvendigt for dannelsen af alle neurotransmittere (inklusive serotonin).

23. Vand er nødvendigt for dannelsen af alle hormoner (inklusive melatonin), som produceres af hjernen.

24. Vand kan hjælpe med at forhindre udviklingen af Attention Deficit Disorder (ADD) hos både voksne og børn.

25. Vand øger arbejdet og ydeevnen ved at øge opmærksomheden.

26. Vand er en bedre pick-me-up end nogen anden drik i verden – og det har ingen bivirkninger.

27. Vand reducerer stress, angst og depression.


100% Rent og sundt vand!


28. Vand giver kraften og den elektriske energi til alle hjernefunktioner, især tænkning.

29. Vand er nødvendigt for dannelsen af alle neurotransmittere (inklusive serotonin).

30. Vand er nødvendigt for dannelsen af alle hormoner (inklusive melatonin), som produceres af hjernen.

31. Vand kan hjælpe med at forhindre udviklingen af Attention Deficit Disorder (ADD) hos både voksne og børn.

32. Vand øger arbejdet og ydeevnen ved at øge opmærksomheden.

33. Vand er en bedre pick-me-up end nogen anden drik i verden – og det har ingen bivirkninger.

34. Vand reducerer stress, angst og depression.

35. Vand fortynder blodet og forhindrer, at der dannes blodpropper.

36. Vand reducerer præmenstruelle smerter og hedeture.

37. Vand og hjerteslag sikrer fortynding og "bølgedannelse", så intet kan "sætte sig" i karsystemet

38. Den menneskelige krop kan ikke lagre vand, så den kan ikke falde tilbage på reserver selv i tider med vandmangel

39. Når der er mangel på vand, dannes der ingen kønshormoner - en af hovedårsagerne til impotens og tab af libido

40. At drikke vand sikrer, at du kan skelne mellem sult og tørst.

41. At drikke vand er den bedste måde at tabe sig på - drik vand regelmæssigt, og du vil tabe dig uden at skulle

holde dig til en diæt. Desuden vil du ikke overspise, når du faktisk bare er tørstig.

42. Dehydrering fører til ophobning af toksiner i væv, led, nyrer og lever, hjerne og hud. Vand opløser disse aflejringer.

43.Vand reducerer morgenkvalme.

44. Vand integrerer kroppens og sindets funktioner. Det styrker evnen til at sætte mål og nå dem.

45. Vand hjælper med at forhindre hukommelsestab forbundet med aldringsprocessen. Det mindsker risikoen for vores Alzheimers, multipel sklerose, Parkinsons sygdom og amyotrofisk lateral sklerose.

46. Vand reducerer trangen (herunder koffeinafhængighed og nogle stoffer).


Vand kan enten være struktureret eller ustruktureret. Forskellen på ustruktureretog og HELT PERFEKT Struktureret rent drikke vand, er at perfekt vand som er flere hurndre gange mere energifyldt, tilføre af den grund alene, alle levende væsner, dyr og planter langt mere energi end ellers!. Ustruktureret vand har derimod mindre eller værste fald ingen energi og er derfor særdels energikrævende ved indtagelse.


Mennesket består af ca. 60-75% vand (og er 99% vandmolekyle). Det er derfor vigtigt at det vand vi indtager er 100% rent og struktureret, -og dermed mere energi fyldt.


Det vand som du modtager fra dit lokale vandværk er desværre både ustruktureret og langt fra rent vand og derfor mindre energiholdigt, og indeholder derfor i langt de fleste tilfælde skræmmende tæt på nul energi. 

Trustpilot
TrustpilotAnmeldelse - Anna Olivarius -  Besvarelse anmeldelse 12.06.2
Google Anmeldelse -Karina Hartmann - Besvarelse anmeldelse 24.04.2023
TRUSTPILOT_May_Jess_Anmeldese
Bettina_Pedersen_Trustpilot_Anmeldese
Google_Oversigt_Anmeldelser
Trustpilot og Google Anmeldelse - Anja Jensen -  Besvarelse anmeldelse
PLUS_5_Stjerner_GOOGLE_Anmeldelse_Doris_Nielsen
Google_Anmeldelse_Tenna_Lassen
Udklip_Trustpilot_Julia_Tran_Agedrup
Vi gør det FANTASTISK på Trustpilot
Udklip_TUSPILOT_Anmeldelse_Tennea_og_Henrik_Odense
Google_Anmeldese_Stefan_Odense
Google_Anmeldese_Mark_Wriedt_Solrød_Strand
Udklip_google.dk
Trustpilot Anmeldelse -Birgitte Kloster - Besvarelse anmeldelse 06.06.
Trustpilot og Google Anmeldelse - JOY SØEBORG ROSKILDE -  Besvarelse a
TrustPilot_Anders_Møhlenberg

Analemma

BRING YOUR WATER BACK TO LIFE


Struktureret drikkevand


Aǹalemma is a tool that transfers regular tap water into its supercharged, full-spectrum, coherent state. In regular tap water, H2O molecules move in a chaotic and irregular manner. Through a simple process, Aǹalemma radically changes the state of water by transferring the H2O molecules into a liquid crystalline structure. That structure and stability of it have a remarkable influence on all living things.

Aǹalemma water loves the sun, so we suggest that you expose it to open sunlight at least once or twice a week. It will supercharge the effects and keep it that way.


Pris 149,90 EURO

Description


Aǹalemma material specification:


Stainless steel holder
Stainless steel case
Quartz glass vial
Full-spectrum coherent water
Silicone cap

Dimensions: 16 x 1cm

Box dimensions 23 x 8,5 x 5 cm


Aǹalemma is made out of thin quartz glass and is therefore very fragile. If it falls it will almost certainly break, so handle it with extreme care.
Pris 149,90 EURO

Analemma

BRING YOUR WATER BACK TO LIFE


Struktureret drikkevand


REMARKABLE DIFFERENCE WITH AǸALEMMA

Aǹalemma is a revolutionary new device that transforms regular tap and bottled water from its depleted, chaotic and lesser state into its supreme, coherent, and naturally structured state.


Due to various environmental reasons H2O molecules in drinking water move chaotically and crash into each other all the time. This happens on an atomic level so we are completely unaware of it.


This chaos has a profound influence on our entire sense of being without us ever being aware of it. By swirling Aǹalemma in the water, those same H2O molecules start forming a liquid crystalline structure. The water molecules start linking together and behaving harmonically.


Through that unique process water becomes alive – again.


Pris 209,90 EURO

Description


Aǹalemma luxury edition material specification:

Walnut case
Walnut cap
Stainless steel holder
Quartz glass vial
Full-spectrum coherent water
Silicone cap

Dimensions of the vial: 16 x 1 cm

Dimensions of the walnut case: 17 x 2 cm

Box dimensions 23 x 8,5 x 5 cm

Aǹalemma is made out of thin Quartz glass and is therefore very fragile. If it falls it will almost certainly break, so handle it with extreme care.Pris 209,90 EURO