rent-drikkevand.dk
rent-drikkevand.dk

GRATIS

Nyhedsbrev


Få 10% i Rabat

på dit første køb, Gælder dog kun på udvalgte produkter, ved at tilmelde dig vores GRATIS Nyhedsbrev

Få 10% RABAT på udvalgte produkter, ved at tilmelde dig vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig GRATIS


PS. Husk at bekræfte din Tilmeldning!

Tilmelding til GRATIS Nyhedsbrev & Få 10% Rabat på dit første KØB!

* indicates required
/ ( mm / dd )
Email Format

Liste med særligt udvalgte produkter som vores 10% RABAT AFTALE via GRATIS Tilmelding til Nyhedsbrev gælder til. (Senest opdateret Pr. 17.12.2022)

VIGTIG - VIGTIG - VIGTIG - O.B.S Hvis din tilmeldining til Nyhedsbrev - Mod forvendning laver FEJL !


Så har vi 2 løsningsforslag du kan prøve af :-)


1. Prøv på NY at tilmelde dig igen, men på NY via vores

POP-UP Tilmeldning. Se billede ovenfor, hvordan POP-UP ser ud i praksis.


2. Alternativt send os en E-mail på

webshop@rent-drikkevand.dk - Så tilmelder vi dig manuelt til vores Nyhedsbrev, samt sender dig RABAT Koden

til dig, så snart vi har mulighed for det :-) 


Læs mere om, hvad nogle, af vores øvrige

kunder ellers kan fortælle om

Rent-Drikkevand.dk

Anmeldelse af rent-drikkevand.dk
(samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland)


Vi har købt et vandrenseanlæg (Wetality-1000 (RO Unik 8) via rent-drikkevand.dk. Vi har været og er fortsat super glade for det hele: den ekstraordinært gode kundeservice i hele vejlednings- og købsprocessen samt også selve produktet, rensningsanlægget. Vi kan virkelig på det varmeste anbefale både rent-drikkevand.dk samt Wetality (renseanlægget).

I det følgende er en fortælling om vores oplevelser med drikkevandets tilstand i Danmark, vores købsoplevelse samt resultatet for vores kroppe af at drikke renset vand fra Wetality:

Det danske drikkevand var engang blandt blandt verdens bedste. Som det fremgår af medierne, er det nu slut med det. Takket være vores ekstremt kortsigtede politikere og en tilsyneladende enten dybt inkompetent eller decideret korrupt Miljøstyrelse, så er vores drikkevand nu forurenet med alskens ubehagelige og skadelige ting (pesticider, tungmetaller og andet).

Det er gifte, der er sivet ned gennem jordlagene fra især landbruget, men også fra industrien og dårligt gennemtænkte lossepladser.

Vi forventes vi nu at drikke det forgiftede drikkevand, eftersom det er "for dyrt" at teste og rense det for de mange, mange mærkelige stoffer.

Hvis man i stedet gerne vil have rent vand at drikke, og det ville vi (tre familier), så kommer kommer man ikke udenom at betale for det. Men hvis man er villig til det, så kan man henvende sig til diverse leverandører af anlæg, der renser vandet via omvendt osmose, som den mest effektive teknik hedder. Vi ville have rent vand, så det gjorde vi.

Vi har talt med adskillige leverandører af maskiner til at rense drikkevandet, og det var hos rentdrikkevand.dk, vi fandt et af de bedste, mest effektive anlæg i verden, nemlig det dansk/schweiziske Wetality WE-1000 (også kaldet RO Unik 8). Det fantastiske er, at firmaet som leverer det anlæg -rent-drikkevand.dk- også har utroligt god service af allerhøjeste kvalitet.

Når man, som vi, er lidt nørdede og har sat sig grundigt ind i tingene for at få det bedst mulige anlæg til hver af de tre familier, så er det en fornøjelse at tale med en ekspert, som ved endnu mere end man selv gør. Sådan en ekspert er Morten fra rent-drikkevand.dk. Han kunne svare på alle vores mange tekniske spørgsmål, og selv de mest eksotiske ønsker til, hvordan anlægget hos hver af de tre familier skulle fungere, kunne han hjælpe med.

(For selv om anlægget formentlig er det bedste man overhovedet kan få, så kunne vi, som gode nørder, jo ikke bare købe det som det var ... nej, vi ville have individuelle tilpasninger - hvilket Morten var helt med på at levere).

Vi har som sagt talt med adskillige leverandører og kan derfor med sikkerhed sige, at de andre ikke når rent-drikkevand.dk til sokkeholderne. :-)

At både Morten og Patrick (og deres selvstændige installatør Sebastian) oven i deres kompetence så også er både søde, imødekommende og ekstremt serviceorienterede er jo bare en ekstra, meget dejlig bonus. De svarer hurtigt og på fyldestgørende på mails og går meget langt ud over det forventede i forhold til at hjælpe én personligt med bl.a. bestilling samt planlægning af levering og montering. Man kan roligt have tillid til, at de hjælper én med det, som er det bedste for én selv.

Anlæggene står skjult under køkkenvasken, men hvis man åbner skabet og kigger på dem, så er de nydelige og diskrete - de ligner mest af alt en sort kasse fra en stationær computer. De har en pumpe, som laver en ret diskret lyd, men kun når man bruger dem. Når filteret i anlægget er helt nyt, kommer vandet med det samme - efter lidt brug skal man vente et par sekunder, men ikke mere end det.

De tre anlæg kostede - med professionel installation - omkring 10.000 kr. pr. anlæg, og efter at have brugt vores anlæg i adskillige uger kan vi nu konstatere, at de penge var virkelig godt givet ud.

Vi går ikke længere rundt og er tørstige hele tiden, som vi gjorde før vi fik renset vores drikkevand. Selv om vi drak rigeligt med vand, så var vi "funktionelt dehydrede", dvs. det vand vi drak direkte fra hanen, hjalp ikke nok på vores tørst. Det skyldes urent vand.

Den tekniske forklaring på det er, at hvis ens drikkevand har for mange fremmedlegemer i, så sætter vandmolekylerne sig i "klumper" omkring fremmedlegemerne, og de "vandklumper" bliver for store til, at vores celler kan optage vandet. Sådan var det for os, men sådan er det ikke mere.

Vi har lavet en simpel (TDS-) måling på både det ufiltrerede postevand og det rensede, og den viser, at det ufiltrerede postevand ret præcist rummer 10 gange så mange fremmede molekyler som det rensede. Og det er endda efter, at det rensede vand har fået tilsat en smule ekstra mineraler, hvilket anlægget også gør. Disse mineraler er jo ikke vand, og derfor naturligvis bringer det molekyle-tallet en smule op. Eller sagt på en anden måde: Anlægget renser vandet så godt, at der simpelt hen ikke er andet end H2O molekyler i det, indtil vi - via anlægget - selv tilsætter nogle mineraler. Det er imponerende.

Nu, hvor vi renser vores drikkevand, inden vi drikker det, så slukker vandet atter tørsten.

Det tog et par uger for hver af os, hvor vi ikke drak andet end det rensede vand, før effekten af det rene vand virkelig kunne mærkes, så hele vores biologiske system må have været svært forstyrret af at drikke det forurenede danske postevand.

Men nu er vi atter glade, og det kan vi ikke mindst takke rent-drikkevand.dk (og Wetality) for.

Til alle, som er seriøse med at få rent drikkevand igen, kan vi tre familier på det allervarmeste anbefale såvel Wetality-1000 (RO Unik 8) som rent-drikkevand.dk.

Mange venlige hilsener
Birgitte, Noah, Jette, Philippe, Rita og Søren

P.S.: Hvis du er interesseret i at læse i dybden om drikkevandets kvalitet i Danmark samt vores overvejelser om valg af renseanlæg, så kan du læse mere om det her:https://www.etbevidstliv.dk/rent-drikkevand


Prøv GRATIS* i 60 Dage med 100% Tilfredsheds Garanti eller Pengene Tilbage !


Nu er der INGEN undskyldninger tilbage for at se, smage, prøve, samt opleve hele forskellen ved 100% rent og sundt drikkevand incl. de 5 livsvigtige mineraler. 

Anmeldelse af rent-drikkevand.dk og deres VALG af Lukus Pakken Model ROUNIK8 Vandmaskinen - Klik og læs den HER
(samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland) Klik og Læs Evt. Hele denne meget detaljeret Anmeldelse / samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland.

Det med småt - *Betingelser og Vilkår* for 60 dages GRATIS* prøve tid: 


60 Dages *GRATIS* prøvetid er pt. Kun gældende for Omvendt Osmose anlæg ved navn LUKUS Pakken (Model ROUnik8) samt vores TOP Seller Model ROFrizz


Det er et krav at anlæg uanset om det købes kontant eller vælges på de yderst attraktive Leje/Leasing vilgår, at din bestilling af anlæg bestilles og fortages inkl. Freelancer Montage og Installation, samt Evt. Efterfølgende bestilling af demontering af anlæg Ifb. Med ekstra sikkerhed for korrekt nedtagning af anlæg, ved Evt. Ønske om at gøre brug af de 60 dages GRATIS* prøve periode. Yderlige fratrækkes prisen på Std. Filter Pakke til Anlæg RO UNIK 8 Luksus Pakken værdi kr. 779,95,- og Standaard Filterpakke 2in1Filter System - Sediment/Kulfilter Filter til kompakt til ROFrizz, da begge anlæg ikke må gensælges igen uden skift af filter pakke. 

Skiv direkte med os på vores Messenger Chat

Vi gør alt hvad vi kan for at svarre dig hurtigst muligt, dog senest indenfor 48 Timer.

Chat med os på Facebook 


Læs mere om, hvad nogle, af vores øvrige kunder ellers kan fortælle om Rent-Drikkevand.dk


+ PLUS 5 stjerner herfra


Har kun alt godt at sige om rent-drikkevand.dk og de er samtidig nogle meget søde og dygtige mennesker.


Virkelig god betjening, høj kvalitet af deres produkter samt rimelige priser!


Kan på det varmeste anbefale dem til alt og alle.


+ PLUS 5 stjerner herfra


Doris Nielsen

Vissenbjerg
Vi nyder at vide at vores drikkevand er RENT


Fuldt ud tilfredse. Super service og vejledning. Vores vand smager fantastisk og vi oplever at vi drikker meget mere vand efter at vi har fået RENT drikkevand.


Vi nyder at vide at vores drikkevand er RENT


Bettina Pedersen


Næsbyhoved-Broby


Bedste vejledning og service man kan ønske sig


“Ringede direkte til Rent-Drikkevand.dk, da vi var kommet meget i tvivl om vi selv skulle stå for montage & installation. Vi ente dog ud med at vælge montage og installation, da vi blev enige om, at det ville være det bedste valg for os.


Valg og køb af anlæg på hjemmesiden, er super nemt og overskueligt.


Efter bestillingen blev vi kontaktet for aftale om montage & installaation, hvilket blevet klaret hurtigt og effektivt. 


Vi er meget tilfredse med resultatet og elsker smagen af vores kaffe uden klak, sprøjtegifte mv.


Vi kan klart anbefale Rent-Drikkevand.dk 


Lene & Flemming

Bogense


Kan varmt anbefales 


Osmose anlægget fungere som det skal. Rent-drikkevand var nemme at komme i kontakt med, og dertil var de også gode til at formidle alle de mange spørgsmål vi stillede - så vi har haft en meget tilfreds oplevelse og kan anbefale dem.


Kan varmt anbefales 


Julia Tran

Agedrup
Fantastisk service og vejledning


Fantastisk service og vejledning og rådgivning ang. At få rent vand i ens vandhane. Nu kan man med god samvittighed drikke vandet og bruge det til madlavning.


Fantastisk service og vejledning 


May JessKøbenhavn K.
Hurtig Levering og montage.


“Fantastisk service, nemt at få overblik over de forskellige anlæg, god dialog med ejer omkring dato for montage & installation"


Vi kan varmt anbefale rent-drikkevand.dk 


Gitte & Lars

VissenbjergGod oplevelse


Vi valgte at købe vores drikkevand-rensningsanlæg hos Rent-drikkevand,
da vi fra start af fik en god vejledning,
og da firmaet ligger lokalt kunne vi også se anlæggene fysisk.


Her synes vi, at vi kunne få den optimale løsning på helt rent drikkevand, der samtidig smager godt, da det efter rensning, bl.a bliver tilsat den rette mængde mineraler, og derud over er der anlæg i flere prisklasser, så det er til at betale for de fleste.


Vi tilkøbte montering, som vi var rigtig glade for,da det ikke bare lige kan sættes til, og det tog lang tid,
men fungerede helt optimalt fra start af.


God oplevelse


Med Venlig Hilsen


Tenna og Henrik Lassen


Skibhuskvarteret i OdenseWebshop er lidt svær at, bruge og måtte derfor ringe til dem, for at få hjælp til min bestilling. 


“Ikke helt nemt at vælge og bestille et anlæg i webshoppen, men tilgængæld, er der masser af hjælp at hente i forma af support og god service, dog lidt for lang ventetid på montage, måske grundet min bopæl på langeland.


Prisniveau fair, rigtig god service og dialog med ejer omkrring montage & installation har fra start til slut været rigtig god.


Af den grund, kan jeg derfor anbefale

Rent-drikkevand.dk 


Keld Mikkelsen

Langeland

Er du også træt af kalk & dårlig smag?


Få en lækker duft og smag af din kaffe

og undgå samtidig kalk i din kaffemaskine, el-kedel, gryder, potter og pander mv.


Ekstra BONUS til dig og dit heldbred!

Undgå samtidig indtagelse af en lang række af farlige Giftstoffer i dit drikkevand.


Velkommen hos rent-drikkevand.dk


"Vi gør en vigtig forskel for Mennesker & Dyr"

Bliv Frivillig Ambasadør!


Vil du hjælpe os med at gøre en Kæmpe forskel for den "gode sag" om rent drikkevand til alle i din familie, venner, gæster & ansatte PLUS dine kæledyr. 


Hvis forhåbenligt et KÆMPE JA!


Så kan du hjælpe os, meget nemt, blot ved at "dele" vores gode budskaber vidt og bredt på alle de sociale medier.


Vi håber du vil hjælpe os med at dele alt hvad du kan på Facebook og Instagram


Som Ambassadør kan du være med til at:


🧡 Hjælpe www.rent-drikkevand.dk med at nå bredt ud.
🧡 Hjælpe dig selv og andre med adgang til 100% rent drikkevand.
🧡 Støtte op om rent-drikkevand`s formål = rent-drikkevand til alle.
🧡 Skabe en positiv forandring – ikke kun i dit liv men også i andres og i sidste ende være med til at skabe adgang til rent drikkevand for Alle!


Til dig, der vil mere end det!


Sådan bliver du en fuldblod`s Ambasadør!


Hvis du skriver en E-mail til os, hvorfor og hvad vi sammen kan få, ud af at samarbejde, betaler vi dig gerne et mindre beløb (typisk et sted imellem kr. 100 til kr. 250 for en henvisning som TAK for dine resultater & indsats, såfremt din hevisning/person,vælger at blive kunde hos os. 


Hvis du syntes, det lyder intressant, så skriv til os på webshop@rent-drikkevand.dk med dit fulde navn og adresse på den kunde, som du har hevist til os, samt dine kontakt og bank eller MobilePay oplysninger, så modtager du vores henvisningsbeløb kort tid efter. 

Trustpilot
TRUSTPILOT_May_Jess_Anmeldese
Udklip_Trustpilot_Julia_Tran_Agedrup
Bettina_Pedersen_Trustpilot_Anmeldese
Udklip_May_Jess_Google_Anmeldese
Google_Oversigt_Anmeldelser
PLUS_5_Stjerner_GOOGLE_Anmeldelse_Doris_Nielsen
Google_Anmeldelse_Tenna_Lassen
May_Jess_Trustpilot_Anmeldse
TRUSTPILOT Kan klart Anbefales +PLUS 5 stjerner herfra
Vi gør det FANTASTISK på Trustpilot
Udklip_TUSPILOT_Anmeldelse_Tennea_og_Henrik_Odense
TRUSPILOT_OVERSIGT_ANMELDELSER
Udklip_google.dk

Gratis Nyhedsbrev

Tilmeld dig GRATIS

Husk at tilmelde dig vores GRATIS Nyhedsbrev

& modtag 10% i Rabat på dit første køb.

Bemærk. *Gælder dog kun på udvalgte produkter*


Hvis du tilmelder dig vores GRATIS Nyhedsbrev modtager du en gang pr. Måned den nyeste viden, samt de bedst mulige tilbud og tips og tricks, på hvordan du selv sikrer dig rent drikkevand til dig og din familie eller dine ansatte i din virksomhed.


Modtag 10% i Rabat

Få 10% i rabat på dit første køb, ved at tilmelde dig til vores

GRATIS Nyhedsbrev


www.rent-drikkevand.dk


"Vi gør en vigtig forskel for Mennesker & Dyr"


Tilmelding til GRATIS Nyhedsbrev & Få 10% Rabat på dit første KØB!

* indicates required
/ ( mm / dd )
Email Format

Har du modtaget vores fine NYE FLYER i din postkasse?


Hvis ikke, så er den tilgængeliglige lige her, -og du må meget gerne kontakte eller skrive til os, hvis du ønsker den tilsendt?


Hvis du kunne tænke dig, at blive Ambassadør for os, er der lidt ekstra penge at tjene for dig, der hjælpe os med at sprede det gode budskab: Rent-drikkevand til Alle!


Læs mere om at, blive Ambasadør HER


www.Rent-Drikkevand.dk


"Vi gør en vigtig forskel for Mennesker & Dyr"

Kilde: Artikel: Klik på LINK og læs hele artiklen hos DR


Subscribe

* indicates required