rent-drikkevand.dk
rent-drikkevand.dk

Filterskift på AUTOPILOT

HUSK ALTID, at tilføre alle naturens livsnødvendige minraler igen, efter rensning af dit vand fra dit Omvendt Osmoseanlæg.


Hvis du vælger vores ANLÆG ved navn Luksus Pakken (ROUNIK8) medfølgder procesen med tilføjelse af de 5 Lisvigtige Mineraler automatisk INCL. Automatisk Hydrogen Boost - Dvs. Tilføjelse af hydrogen ioner til dit vand, samt hæver mængden af antioxidanter der giver energi til hele kroppen.


Videnskablig forklaring incl. Links til kilder

Hydrogenioner driver enzymet ATP-syntase i fotosyntesen. Dette sker når hydrogenioner skubbes på tværs af membranen og derved danner en høj koncentration inde i tylakoidmembranen og en lav koncentration i cytoplasmaet. På grund af osmose vil hydrogenionen dog tvinge sig selv ud af membranen ved hjælp af ATP-syntasen.[kilde mangler]

Hydrogenioner er også vigtige i forbindelse med pH, fordi de er ansvarlige for om en kemisk forbindelse er sure eller basisk. Vand opspaltes og danner H+og hydroxid. Denne proces kaldes for vands autoprotolyse.[3]


Kilde til vidnskabelig forklaring på Omvendt Osmose Teknologien

Læs mere på vores hjemmeside under fanebladet Teknologien bag Omvendt Osmose (RO - reverse osmsis) Klik HER

Yderligere fortager ROUNIK8/Luksus Pakken AUTOMATISK efterfølgende Perfekt PH Justering, som en yderst vigtig del, af de i alt 8 rense-processer som anlæget giver dig. 


Vælger du i stedet, et af vores mange andre kvalitets anlæg, skal du blot huske at tilkøbe et ekstra minral filter til dit anlæg. De kan alle ses og bestilles HER


Naturens miniraler er livsnødvendige.

Mennesker får primært alle miniraler fra den mad, vi spiser og optager best de organiske bundene miniraler, som kun er tilgængelige i levende organismer, såsom eksempelvis planter og grøntsager.


HUSK ALTID Tilkøb af EKSTRA Miniral filter

Det er derfor vigtigt efterfølgende at tilføje og frigive alle de vigtige sporstoffer og mineraler som jern, magnesium, kalk, selen og zink miniraler til det nu 100% rensede og rene-drikkevand igen, efter rense-processen med omvendt osmose, så kroppen får de miniraler den har brug for og du dermed igen drikker 100% rent og sundt drikkevand.Hvorfor er det "Livsvigtigt" med et antioxidant basisk mineralfilter til dit Omvendt Osmoseanlæg?


Bemærk: Det “naturlige” Uorganiske niveau af Calcium og Magnesium i dit vand fra vandværket fjernes på godt & ondt sammen, med alle de øvrige mange farlige giftstoffer for mennesker, dyr og planter, som Eksempelvis mikro-plast PFOS/PFAS, pesticider og mange af de andre ca. 300.000 forskellige “spændende” giftstoffer som du nemt kan risikere at finde i det vand du modtager fra dit lokale vandværk.


Ved et bevidst og aktivt valg, om selv at rense dit vand ved hjælp af Omvendt Osmose filterings teknologien som er den mest effektive og anrkendte vandbehalingst tenkonlogi i verden, fjerner du ALT herunder et eller flere af de i alt mere end ca. 300.000 forskellige “spændende” giftstoffer mv. i forbindelse med den ydderst effektive Osmotiske vandrensning proces, hvor INTET er tilbage, udover 100% rent vand. 


Det er derfor EKSTREM VIGTIGT, at der igen på ny tilsættes alle disse livsvigtige mineraler til sidst i renseprocessen også kaldt for "reminralisering" eller revitalisering af dit nu rene vand, som sker efter fjernelse af alle de flere end ca. 300.000 forskellige “spændende” giftstoffer der riskere at findes i vores vand, og som vi INGEN måder ønsker, herunder ikke at forglemme, Mikroorganismer, Coliforme Bakterier og andre bakterier i vores drikkevandet, samt yderligere en lang række af mange forskellige andre farlige giftstoffer, som eksempelvis evighedsstoffer som PFAS & PFOS (Ca. 12.000 forskellige PFAS & PFOS stoffer i alt) Mikroplast, medicinrester, narkotikarester, pesticider (Ca. 1.500 forskellige slags), i drikkevandet som derfor udgør risikoen for b.la leukæmi og mave-tarmkræft. men også nitrat som udgør risikoen for (fødselsudfald) Listen med kedelige sygdoms muligheder via forurenet vand er næste uendelig. 


Yderligere vil alle de øvrige gode stoffe i vandet, desværre også bliver fjernet i selve renseprocessen med en semipermeabel

Osmose membran Filteret, hvilket betyder, at du INTET har tilbage udover de ca. 97-100% rent drikkevand, men dog vel at mærke UDEN de livsvigtige mineraler som Calcium og Magnesium, natrium, Jern, kalk, selen og zink og som derfor bør eller rettere SKAL tilføres på ny via dit tilkøbte antioxidant basisk mineralfilter som vi anbefaler til alle vores kunder. 


I studier lavet af Professor Erik Arvin, fra DTU Miljø, optager vi som mennesker kun ca. 5 - 16% af vores samlede Calcium og Magnesium behov fra vores drikkevand.


Når vi som sunde og ansvarlige mennesker, i stedet vælger at drikker pesticidfrit rent drikkevand, bliver den del af vores naturlige mineraler også fjernet under selve rensningsprocessen. Men efterfølgende tilsættes der igen ca. halvdelen af vores daglige behov via vores Mineralfiltre, vel at mærke i 100% organisk optagelig version, uanset om du vælger den lidt billigere version elle luksus udgaven fra Biocera, som også tilføre ekstremt kraftige og vigtige antioxidanter til dit nu 100% rene og kalkfrie drikkevand. 


Men for god ordens skyld, er det vigtigt i denne forbindelse også, at fremhæve, at ingen mennesker får dækket deres daglige behov af mineraler fra vores vandværksvand, uanset om du vælger vand fra din vandhane, -eller vælger selv at renser dit drikkevand fra vandværket, så bør eller SKAL du altid supplere dit intag af 

de 5 livs vigtige mineraler i organisk optagelig form Jern, kalk selen, magnesium og zink fra andre kilder (Eks. Via din kost & evt. Suppleret med kosttilskud), da vandet kun udgør en meget lille del af vores samlede daglige behov ca. 5-16% i alt. 


Hvis du ønsker mere viden, kan du klikke HER og læse mere om Teknologien bag Omvendt Osmose

Trustpilot
TrustpilotAnmeldelse - Anna Olivarius - Besvarelse anmeldelse 12.06.2
Google Anmeldelse -Karina Hartmann - Besvarelse anmeldelse 24.04.2023
TRUSTPILOT_May_Jess_Anmeldese
Bettina_Pedersen_Trustpilot_Anmeldese
Google_Oversigt_Anmeldelser
Trustpilot og Google Anmeldelse - Anja Jensen - Besvarelse anmeldelse
PLUS_5_Stjerner_GOOGLE_Anmeldelse_Doris_Nielsen
Google_Anmeldelse_Tenna_Lassen
Udklip_Trustpilot_Julia_Tran_Agedrup
Vi gør det FANTASTISK på Trustpilot
Udklip_TUSPILOT_Anmeldelse_Tennea_og_Henrik_Odense
Google_Anmeldese_Stefan_Odense
Google_Anmeldese_Mark_Wriedt_Solrød_Strand
Udklip_google.dk
Trustpilot Anmeldelse -Birgitte Kloster - Besvarelse anmeldelse 06.06.
Trustpilot og Google Anmeldelse - JOY SØEBORG ROSKILDE - Besvarelse a
TrustPilot_Anders_Møhlenberg

Filterskift på AUTOPILOT - JA TAK :-)

Hvordan fungere det?  Hvad kan jeg få ud af det? Og hvordan og hvor tilmelder jeg mig?


PS. NY STATUS,

Filterskift på AUTOPILOT har været et kæmpe ønske fra flere kunder og os selv i lang tid nu, men desværre kræver denne funktion en helt ny platform til vores Hjemmeside og Webshop, for at vi kan komme endeligt i gang med at tilbyde dig og alle vores øvrige kunder Filterskift på AUTOPILOT. Så snart vi har fundet den rette platform og er flyttet ind i den nye “bygning” og bo i, som pt. desværre er på den helt lange bane, vender vi retur til alle kunder, med et Tilbud om denne service og mulighed.


10% RABAT til alle tilmeldte kunder!


Imens vi alle venter, på jer kunder og alle os hos Rent-Drikkevand.dk - Giver vi selvfølgele samme RABAT til alle Jer, som allerede har tilmeldt jer Filterskift på AUTOPILOT!


Vi giver selvfølgelig besked til alle kunder der har tilmeldt sig, så snart vi ved mere. Vi beklager forsinkelsen!


Med Venlig Hilsen

Rent-Drikkevand.dk


Hvis du ønsker Filterskift på AUTIPILOT skal du selv huske at tilmelde dig vores Auto Filter Service Abonnement - Som er vores fantastiske filter service Abb. Hvor du opnår fuld Sikkerhed & Tryghed for, at alle dine filterskift ankommer på rette tid og sted, når det er påkrævet og blevet tid til dit filterskift. 


Med Filterskift på AUTOPILOT, slipper du selv for alle bekymringer og besværet med selv at skulle huske hvornår? Og du slipper selv for at skulle finde og bestille de rigtige filter til dit anlæg - Med Filterskift på AUTOPILOT bliver det ikke nemere!

Med et Auto Filter Service Abonnement opnår du masser af Sikkerhed & Tryghed for rettidig filterskift.

 • Abb. Sikre at alle dine filtre skiftes til tiden og leveres direkte hjem til dig.
 • Du modtager automatisk de korrekte filtre til tiden, da alle har filtre, har forskellige intervaller (levetid)
 • Med dit AUTO Filter Service Abonnement, sikres det, at de korrekte filtre altid ankommer til rette tid.
 • Rettidigt filterskifte sikrer dig og din familie sundt og rent-drikkevand samt høj hygiejne i dine vandfiltre.
 • VIGTIG - BEMÆRK: Dit Auto Filter Service Abonnement kan frit justeres efter dine behov og kan opsiges med 14 dages varsel.
 • Ingen bindingsperiode - dit Auto Filter Service Abonnement er frit valg for alle kunder - Bemærk: Abb. skal tilmeldes af dig selv her i formular.


Følgende praktik sker ifb. Med et Auto Filter Service Abonnement samt din Betaling sker pr. Filter Levering.

 • Beløb for filter abonnement trækkes automatisk på dit betalingskort.
 • Hver. 6 måned modtager du Eks. Filtersæt 3 stk. Quick Change Filtersæt Kr. 495 Excl. Fragt hvis du har valgt vores Topseller anlæg RO5TANK og Design Model.
 • MEN du får hele 10% RABAT hvis du tilmelder dig Filterskift på AUTOPILOT
 • Hver. 6 måned modtager du 1 stk. Mineral filter (10" x 2,0") Kr. 349,- Excl. Fragt - MEN du får 10% RABAT hvis du tilmelder dig Filterskift på AUTOPILOT
 • Alternativt vores Luksus Biocera antioxidant basisk minralfilter til kr. 649,- Excl. Fragt. INGEN RABAT Desværre på dette filter, da det er ekstremt dyrt i indkøb. 
 • Hver. 36 måned modtager du Osmosemembran Kr. 299,- Excl. Fragt - MEN du får hele 10% RABAT hvis du tilmelder dig Filterskift på AUTOPILOT

Sådan tilmelder du dig nemt og enkelt

Filterskift på AUTOPILOT!


Udfyld nedstående formular og du vil efterfølgende modtage et tilmeldings og betalings LINK fra vores PayPal konto tilhørende Patrick Engstrøm ejer og indehaver af Rent-Drikkevand.dk

 
 
 
 
 
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til Model RO5TANK (Familie Pakken)
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til NY Model DESIGN (RO5TANK)
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til Model ROFrizz
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til Model Bordmodel - Smart Kompakt
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til Model Luksus Pakken Model ROUnik8
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til Model PRO Bordmodel
Filterskift på AUTOPILOT ønskes tilmeldt til Model Aqua Peak 190
 
 
Jeg acceptere privatlivspolitiken på Rent-Drikkevand.dk (link)
 
 

Pris - Eksempel Filterskift på AUTOPILOT


I dette eksempel med Filterskift på "autopilot" Er alle udskiftninger af de vitale nødvendige filtre bergenet ud fra følgende valgte produkt:

"Famillie Pakken" Model RO5TANK. 


Famillie pakken indeholder følgende anlæg & tilhørende service m.v. UDEN Proff. Montage og Installation fra Kr. 2.699,- Klik HER

Anlægget der nemt og billigt opfylder det daglige forbrug til 2 børn og 2 voksne eller op til max. 10 personer pr. dag.


Omvendt Osmoseanlæg Model.:

Famillie Pakken Model RO5TANK Inkl. 4 - 8 liter`s Tank. 


Alle nødvendige Filtre er incl.

1 stk. Sedimentfilter 5µ: fjerner grove partikler: sand, rust, kalk mv.
1 stk. Kulblokfilter 5µ: fjerner klor og organiske urenheder
1 stk. Sedimentfilter 1µ: fjerner fine partikler
1 stk. Standard osmosemembran 75GPD med 0,0001µ, som bør skiftes ca. hvert 3-5. år.

Vi anbefaler dog et interval på 24 Dog senest før 36 måneder. 

Osmosemembranen fjerner 95-99% af tungmetaller, bakterier, vira, hormoner, pesticider, ukrudtsmidler (herbicider, fungicider (svampe) 

samt mikroplast m.f.


Med et Auto Filter Service Abonnement opnår du masser af Sikkerhed & Tryghed for rettidig filterskift.

 • Abb. Sikre at alle dine filtre skiftes til tiden og leveres direkte hjem til dig.
 • Du modtager automatisk de korrekte filtre til tiden, da alle har filtre, har forskellige intervaller (levetid)
 • Med dit AUTO Filter Service Abonnement, sikres det, at de korrekte filtre altid ankommer til rette tid.
 • Rettidigt filterskifte sikrer dig og din familie sundt og rent-drikkevand samt høj hygiejne i dine vandfiltre.
 • VIGTIG - BEMÆRK: Dit Auto Filter Service Abonnement kan frit justeres efter dine behov og kan opsiges med 14 dages varsel.
 • Ingen bindingsperiode - dit Auto Filter Service Abonnement er frit valg for alle kunder - Bemærk: Abb. skal tilmeldes af dig selv i formular.


Følgende praktik sker ifb. Med et Auto Filter Service Abonnement samt din Betaling sker pr. Filter Levering.

 • Beløb for filter abonnement trækkes automatisk på dit betalingskort.
 • Hver. 6 måned modtager du Filtersæt 3 stk. Quick Change Filtersæt Kr. 495 Excl. Fragt
 • Hver. 6 måned modtager du 1 stk. Mineral filter (10" x 2,0") Kr. 349,- Excl. Fragt
 • Hver. 6 måned modtager du 1 stk. "Smart" INLINE Aktivt Kulfilter - 10" Kr. 199,95,- Excl. Fragt

 • Alternativt vores Luksus Biocera antioxidant basisk minralfilter til kr. 799,- Excl. Fragt.
 • Hver. 36 måned modtager du Osmosemembran Kr. 299,- Excl. Fragt


Spørgsmål: Hvor meget koster det så i alt, at give sig selv og din familie adgang til rent-drikkevand?

Beregningen i dette eksempel, er fortaget med udgangspunkt i præcist dette anlæg, og vil i alt koste følgende.:


2 Stk. Filtersæt 3 stk. Quick Change Filtersæt Kr. 495 Excl. Fragt

2 stk. Mineral filter (10" x 2,0") Kr. 349,- Excl. Fragt

2 stk. "Smart" INLINE Aktivt Kulfilter - 10" Kr. 199,95,- Excl. Fragt


På årlig basis betyder det  i alt Kr. 2.087,90,- Pr. år. 


Det betyder at du kan få adgang til rent drikkevand for mindre end 2.087,90,- delt med 365 dage = kr. 5,72,- pr dag eller Kr. 171,60 pr. måned - Det er meget billigt for 100% rent og sundt drikkevand. 


På tredje år, altså efter 36 måneders forbrug, skal du medregne udskiftning af Osmosemembran 75 GPD til Kr. 299,- inkl. Fragt

Dvs. på tredje året (Efter 36 månder) stiger den daglige pris pr. dag en lille smugle op til 2.087,90 + 299 i alt kr. delt med 365 dage = Kr. 6,54,- Pr. dag. Samt den prisforskel og Evt. Ekstra betaling der vil være, ved tilkøb af store og lidt dyrere Lukus Mineral filter som du kan vælge til dit anlæg, for at sikre dig selv og din familie, at det bliver til sundt vand, fyldt med organsike og sunde mineraler. Mineralfilter finder du sammen med alle vores øvrige produkter Klik HER


Om du syntes det er billigt eller dyt for at passe på dig selv og din familie, må være op til dig selv?


Hvis du mod forventning stadig er det mindste i tvivl, om rent dirkkevand er vigtig for et Godt og Stærkt Helbred, anbefaler vi dig at klikke videre på vores "faneblad Alt om sundhed" og se video interview med Claus Hancke, Speciellæge i almen medicin. "Vand er vores vigtigste medicin"


rent-drikkevand.dk

Filterskift på AUTOPILOT

Telefontider hovednummer - Ring meget gerne til os

Tlf. 91 82 72 48

Telefontid: Alle hverdag


Mandag - Torsdag Kl. 16.00 - 20.00


Fredag kl. 15.30 - 17.00

Telefontid: Weekend efter aftale


Lørdag - Søndag - Efter nærmere aftale eller send dine kontakt oplysninger i vores formular, så bliver du ringet op.