Rent-Drikkevand.dk
Rent-Drikkevand.dk

Bordmodel med 220 volt netledning.


Max effekt 2.300 watt.


CE mærket.


24 måneders reklamationsret.

VIGTIGT! Rengør jævnligt hovedtanken med en blød opvaskebørste. Du vil med tiden se kalkaflejringer i tanken og det kan fjernes ved at fylde hovedtanken og tilsætte 2 dl eddike og lade det virke over nogle timer (hovedtanken må IKKE sættes i maskinen, men skal blot stå i vasken). Vask efterfølgende hovedtanken grundigt med en blød opvaskebørste. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler. Det lille filter i bunden af vandtanken (filter 1) skal også rengøres jævnligt. Det gør du med en blød opvaskebørste og evt. eddike, hvis det er tilkalket.


VIGTIGT! Køb rensepakke nr. 1, der indeholder ”by-pass” filtre, afkalkningsvæske og desinficeringsvæske. Afhængigt af hvor meget du bruger din vandrenser, så skal maskinen afkalkes 2-4 gange om året. Normalt kan du nøjes med at afkalke maskinen, når du alligevel skal skifte filtre hvert halve år. Men bruger du den meget, så kan det være nødvendigt at afkalke oftere. Når du først har købt rensepakke nr. 1 kan du fremover nøjes med rensepakke nr. 2, da denne kun indeholder afkalkningsvæske og rensevæske og dermed er billigere. Det er rigeligt at desinficere maskinen 1-2 gange årligt.


Det er vigtigt for vandrenserens levetid, at maskinen holdes ren, da ophobede kalkrester vil tilstoppe filtrene og maskinen vil stoppe med at fungere korrekt og eventuelt kræve reparation (fejl E1, E2 og E3) vises i displayet og kræver reparation, der ikke er dækket af garantien, hvis vedligeholdelse og rengøring ikke er tilstrækkelig).
Når filtrene skal skiftes, vises det på tabellen 1-4 på displayet.


VIGTIGT! Vi anbefaler at udskifte alle filtre på én gang efter MAX 4-6* måneders brug (*afhænger af forbrug og hårdhed af dit vand) – uanset hvad filtervisningen viser! (filter 1 i hovedtanken kan undlades udskiftet og blot rengøres, hvis det er intakt og ikke tilstoppet). Slukkes der for strømmen til vandrenseren, kan filtervisningen begynde at vise forkert - derfor anbefaler vi at notere en dato for udskiftning af filtre, så det sikres, at det anbefalede MAX 4-6 måneders interval overholdes. Det kan påvirke garantien på vandrenseren, hvis dette interval ikke overholdes og der som følge at dette sker fejl på maskinen.


Filtre kan tilkøbes i vores Webshop under "fanebladet" Produkter Klik HER - de har en holdbarhed ved normal drift på Ca. 6 måneder.

Dette er en hverdags model - perfekt til køkkenbordet, venteværelset i klinikken og det lille køkken på kontoret. Maskinen kan levere 28 glas vand i timen ved maxydelse. Omvendt osmose er en langsommelig process og derfor tager det tid at få renset vandet til en god kvalitet. Du kan tappe cirka 7 glas vand a 200 ml inden reservoirtanken er tømt. Derefter skal maskinen have 15 minutter til at fylde reservoirtanken igen.


Efter MAX 6 måneders brug, skal filtrene i din vandrenser skiftes.

Du kan bestille alle filtre her hos os i en samlet pakke. Hvor Du sparer en del på køb pakke af en samlet pakke (Incl. Mængde Rabat)

Vi anbefaler derfor, alle kunder at udskifte alle filtre på én gang efter MAX 6 måneders brug – uanset hvad filtervisningen viser! (VIGTIG BEMÆRK.: filter 1 i hovedtanken kan undlades udskiftet og blot rengøres, hvis det er intakt og ikke tilstoppet). Slukkes der for strømmen til vandrenseren, kan filtervisningen begynde at vise forkert - derfor anbefaler vi at notere en dato for udskiftning af filtre, så det sikres, at det anbefalede MAX 6 måneders interval overholdes.


BEMÆRK.: Det kan påvirke garantien på vandrenseren, hvis dette interval ikke overholdes og der som følge at dette sker fejl på maskinen.

Filtre kan tilkøbes hos Helsehylden - de har en holdbarhed ved normal drift på 6 måneder. Bruges vandrenseren intensivt, kan det være nødvendigt at udskifte filter nr. 2 oftere.


BEMÆRK.: Filtrene holder, afhængigt af brug, max 6 måneder. Det er ved normalt dagligt brug med cirka 5 liter vandrensning om dagen.


Filter 1 - kr. 125,00 - Stålfilteret, der sidder i vandtanken skal bare rengøres med en børste og evt. afkalkes, hvis det er tilkalket.

Filter 2 - kr. 295,00

Filter 3 - kr. 545,00

Filter 4 - kr. 155,00

Samlet filterpakke - kr. 895,00 (Samlet pris ved køb af enkelt styk - kr. 1.120,00) Klk og Bestil HER


Rigtig god fornøjelse med vandrenseren.


Vejledning til brug af rensepakke nr. 1 – Afkalkning + desinficering inkl. filterindsatser.


Klik på IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse. 


Vejledning til brug af rensepakke nr. 2 Afkalkning + desinficering.


Klik på IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse. 


DANSK OG ENGELSK

Vejledning (Manual) til korrekt brug af

Bordmodel Water-TEC - COLD Chilled water systems

Kølevandsanlæg - Smart kompakt vandrenser system med RO

Incl. KØLEFUNKTION!


Klik på det "lille firkantet" IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse. 


ORGINAL ENGELSK Vejledning til korrekt brug af

Bordmodel Water-TEC - COLD Chilled water systems

Kølevandsanlæg - Smart kompakt vandrenser system med RO

Incl. KØLEFUNKTION!


Klik på det "lille firkantet" IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse. 


Vejledning til korrekt brug af

PREMIUM Bordmodel med Hydrogen (Brint H2) rensede vand og UV LYS Behandling Incl. KØLEFUNKTION!


Klik på det "lille firkantet" IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse. 


Vejledning til korrekt brug af

PREMIUM Model

AQUA-TEC - Innovativ kompakt - 6-trins omvendt osmose 1,05L/min med LED-Display (status)Klik på det "lille firkantet" IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse.


Vejledning til korrekt brug af

Brugsanvisning og Betjeningsvejledning Model RO5-DIRECT LUKSUS Family Pakken Inkl. Digital Display + TDS Overvågning AUTO FLUSH Spuling - omvendt osmose - Bemærk oversat af Google Translate.Klik på det "lille firkantet" IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse.


Vejledning på ENGELSK til korrekt brug af

Brugsanvisning og Betjeningsvejledning Model RO5-DIRECT LUKSUS Family Pakken Inkl. Digital Display + TDS Overvågning AUTO FLUSH Spuling - omvendt osmose - Bemærk oversat af Google Translate.Klik på det "lille firkantet" IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse.


Vejledning til korrekt brug af

PREMIUM Model

ROFrizz Omvendt Osmoseanlæg 500GPD - Laveste *Spildevands procent - Topsælger Drikkevandsanlæg!Klik på IKON i øverste højre hjørne for at åbne Vejledning i fuld størrelse. 

Aquaphor Nano Purity 1200 - Whole Home System - Omvendt osmose • Højteknologisk anlæg og vandrensersystem til store huse op til 350-500 M3, små kommunale enheder eller lokale virksomheder.


 • Fuldautomatisk alt-i-en-løsning, dererstattersalt-emitterende blødgøringsanlæg og midler og som samtidig reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.


 • Billigere og bedre end et traditionelt blødgørings anlæg på den helt lange bane, her får du hele pakken 360 grader - Dvs. Modsat traditionel blødgøringsanlæg somIKKE RENSER DIT VAND, menkungør dit vand blødt! - Her får du begge dele, som samlet set er en sundere og bedre løsning. Vi uddyber længere nede i teksten.


AQUAPHOR - Aquaphor Professional VIDEO


Aquaphor Tekniske specifikationer ifølge Global Website  (Engelsk) Klik HER


VIDEO - Hvordan virker et Omvendt Osmose Anlæg i Praksis og RO Teknologien bag. RO (RO - reverse osmsis).


Virksomheden Aquarphor har lavet denne VIDEO der viser præcist hordan et hvliket som helst andet fabrkiat af Omvendt Osmose anlæg virker i praksis og som alle bygge på samme pricip som du kan læse mere om her: (RO - reverse osmsis)


Aquaphor - Er potentielt en af verdens største producenter af Omvendt Osmos anlæg i verden!


I denne video ser du et vores, absolut TOP kvaitets produkter UDEN pumpe Model:


Aquaphor - AP/RO101S Omvendt Osmoseanlæg INCL. Mineralfilter, MEN uden elektrisk pumpe - Kræver Minimum 3,5BAR

Aquaphor/RO101S Omvendt Osmoseanlæg INCL. Mineralfilter, MEN uden elektrisk pumpe - Kræver Minimum 3,5BAR


 • Et "simpelt" Men meget effektivt anlæg VS pris.
 • Anlæg levere minimum 97-100%rent-drikkevand.
 • Tappe hastighed på ca. 5 liter / time.
 • 3 filtreringe niveauer som Std. Dog medfølger K7M Mineralfilter. Dvs. På dette anlæg 3-trins renseproces uden, mineralfilter.
 • Ved tilkøb, af ekstra mineralfilter, får du får 97-100% rent vand, tilsat de 5 livsvigtige mineraler i organisk optagelig form.
 • Anlæg leveres med med idnbygget buffertank (5 liter)


Montage og Installation - Klik HER og se indtallations VIDEO herunder!


Instruktions Manuel (Engelsk) Klik HER


VIDEO - Sådan foretager du selv Montage og Installation.


Sådan foretager du selv Montage og Installation af dette unikke TOP Kvalitets produkter UDEN pumpe Model:


Aquaphor/RO101S Omvendt Osmoseanlæg INCL. Mineralfilter, MEN uden elektrisk pumpe - Kræver Minimum 3,5BAR


Indmad_ROUNIK8
2D Mineral boost filter
IMG_8_tins_rense_proces_ROUnik8_Luksus_Pakken
VAND_TEST_Farver_efter_TEST
Raadgivning_Vand_TEST_Billede
Leasing_VS_KØB


ROUNIK8 består af et super avanceret Omvendt Osmoseanlæg med Unikt 8-trins filtrerings vandsystem. (RO Omvendt Osmose incl. UV lys) • Kraftfuldt anlæg med 63 L/H, 100% rent-drikkevand. (Tilkøb af vandtank ANBEFALES til dette anlæg. Klik og Bestil HER)
 • Tappe hastighed på intet mindre end 1,2 liter / min.
 • 8-Trins renseproces. Dvs. 7 filtreringer + UV lys. 
 • Du får 100% rent vand, tilsat 5 livsvigtige mineraler i organisk optagelig form.
 • AUTO PH-Justering samt AUTO hydrogen boost.
 • 5x hurtigere end andre tilsvarende standard RO-systemer.


Anmeldelse af rent-drikkevand.dk
(samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland) Klik og Læs Evt. Hele denne meget detaljeret Anmeldelse / samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland.Produktbeskrivelse og TEKNISKE specifikation af anlæg


Klik på Ikon i øverste højre hjørne for udvidelse & forstørrelse af dokument.Produktbeskrivelse og TEKNISKE specifikation af anlæg


Klik på Ikon i øverste højre hjørne for udvidelse & forstørrelse af dokument.


RO75JG_pump_Forside_Billed-1634978232735-removebg-preview
Biocera__Luksus_Antioxidant_mineralfilter
bundle_Special_offer_Pakke_Løsning_Familie_Pakken_Alt_I_En_Pakkeløsnin
NY_Design_Model_RO5TANK

Familie Pakken

(VÆLG mellem Model RO5TANK (Familie Pakken) eller -

du kan vælge at købe RO5TANK Design = Ny Model men samme type anlæg)


 • Et "simpelt" Men meget effektivt anlæg VS pris.
 • Anlæg levere minimum 97-100%rent-drikkevand.
 • Tappe hastighed på ca. 8 liter / time.
 • 5 filtreringer + Mulighed for tilkøb, at et ekstra mineralfilter. Dvs. 5-trins renseproces uden, mineralfilter.
 • Ved tilkøb, af ekstra mineralfilter, får du opnår du 97-100% rent vand, tilsat de 5 livsvigtige mineraler i organisk optagelig form.
 • Anlæg leveres med lille buffertank (3-4 liter)