Rent-Drikkevand.dk
Rent-Drikkevand.dk


Navigation - Menu Fra SmartPhone / Telefon TRYK på de små steger i øverste hjøjre hjørne af din skærm. Læg Evt. Din Telefon ned for bedre og brede skærmbillede.

VIGTIG SERVICE MEDDELSE!


Vi har grundet manglende rescurser, derfor valgt for en ubestemt periode, at LUKKE HELT ned for vores eller`s populære GRATIS VAND TEST både Fysisk og ONLINE for alle kunder.  


Vi anbefaler derfor alle kunder, at benytte sig af vores yderst attraktive TILBUD på vores TDS Instrument.100% GARANTI eller dine penge tilbage ! Klik HER


Pris Eksempel på Proff. Vananalyser.:


Alle priser for Proff. VAND-ANALYSER starter Fra Kr. +PLUS Kr. 2.600,- og opefter!


Dvs. Ca. Samme pris som vores et af vores mest solgte anlæg (Løsninger) alle som fås til priser fra ca. Kr. 2.500,- Klik og bestil en løsning her og "få" rent drikkevand "i morgen" Klik HEREller VÆLG mellem flere forskellige typer af vandanlyser, fra en af vores mange forskellige samrbejdspartnere:


Schroll ned på siden her - og find selv -og bestil den vandanalyse som du ønsker,

Vandanalyser starter til priser  fra +PLUS Kr. 2.600,- og op efter!


Alternativt, kan vi i stedet klart anbefale dig, at investere dine penge klogt, på en af vores mange løsninger - vandrensningsanlæg og vandfilter som du finder ved at


Klikke HER og du vil blive sendt direkte ind i Danmarks største og bedste Webshop for Omvendt Osmose vandrensnings anlæg og Vandfilter til Private og Erhverv 


Se alle vores produkter, serviceydelser og pakkeløsninger i DK`s bedste og største WebShop (tjek selv efter og læs alle vores anmeldelser) 


Hvilket vandrensningsanlæg skal jeg vælge ?


NYHED


Prøv vores NYE store IndkøbsguideHvis du derimod ønsker et 100% validt resultat på hvad dit vand præcist indeholder, kræver dette flere forskellige typer af vandanalyser alt afhængigt af “hvad du” leder” efter” -eller rettere ønsker at få analyseret dit vand for. Med andre ord, du kan købe dig fattig i vandanalyser, men valget er selvfølgelig op til dig.


Ønsker du i stedet at få 100% kontrol og sikkerhed for højst mulig kvalitet af rent drikkevand, så findes der pt. Kun en 100% sikker løsning -og det er selv at rense dit postevand. Med selvkontrol, tager du ansvaret for din samlede vandkvalitet hjem til dig selv på ligevis med OUH - ARLA - Carlsberg mv. Klik og læs mere HER


På den måde kan du sikre dig selv og din familie højst mulig kvalitet og har samtidig 100% kontrol med KVALITETEN af dit drikkevand inkl. de 5 vigtigste mineraler.


Til vores GRATIS VAND TEST, anvender vi NORMALT to forskellige instrumenter. Det ene instrument er et TDS Instrument, da vi ønsker at se og få en indikator på, hvad dit vand ca. indeholder. Det andet instrumet, bruger vi til at måle PH Værdien med, efter vandet er blevet 100% rent. Vi derfor ønsker dermed, at vide, hvor sundt og alkatisk og basisk perfekt PH værdi, vi har opnået via rensning og efterbehandling i et af vores mange forskellige Omvendt Omsose Vandrensningsanlæg, som afhægigt af model valg, også kan levere perfekt strukturet 100% rent vand med ekstrem lav perfekt ORP værdi Eksempelvis på -435mV og på nogle anlæg Hydogren beriget vand.


Hvad er TDS og hvordan virker et TDS Instrument? Find svaret i vores FAQ  - Ofte stillede spørgsmål Klik HER


TDS / TDS. Pennen ( Total Dissolved Solids ) måler ledningsevnen i ppm( parts per million ) i dit drikkevand med en nøjagtighed på +/- 2%.


Jo lavere TDS værdien er, desto renere er dit drikkevand.

Tommelfingerregel: Under 30 - 50 ppm = du har rent vand, men ikke nødvendigvis en høj kvalitet! Høj kvalitet fås kun ved korrekt og perfekt efterbehandling af det rensede vand. 

Over 50 ppm dit drikkevand er forurenet med Dvs. Giftstoffer andre skadelige partikler, bakterier og vira mv.


Med TDS instrumentet måler vi TDS værdien på dit råvand eller grundvand fra dit lokale vandværk for på den måde kan få en indikator på på din samlede vandkvalitet. Eller måske snarere i langt de fleste tilfælde mangel på samme, da vandkvaliteten i DK gennem de sidste 30 år er blevet meget lav grundet Div. Forureninger i stort set samtlige af alle vores vandboringer i DK. Læs HER HVORFOR: https://rent-drikkevand.dk/altomforurenetdrikkevand/


Men ønsker du i stedet 100% sikkerhed for præcist hvilke stoffer dit vand indeholder, skal du i stedet købe den eller alle de vandanalyser, som du ønsker.Vi henviser af disse grunde og årsager derfor til flere forskellige aktører, som alle kan være dig behjælpelig med VANDANALYSER og som alle naturligvis er imod betaling.


GRATIS VAND TEST - Som vi laver og udføre, er naturligvis som altid 100% GRATIS. De penge som du Evt. Spare ved ikke at købe en vandanalyse til flere tusind kroner, kan du istedet vælge at investere i dit heldbred, ved at købe et af vores mange forskellige anlæg, og istedet få rent og sundt drikkevand "allerede fra i morgen" Klik HER og bliv sendt direktre ind i Danmarks største og Bedste Webshop for Omvendt Omsose Anlæg. Klk HER


Bemærk: Alle priser for Proff. VANDANALYSER starter fra Kr. +PLUS Kr. 2.600,- og opefter. Læs og vælg herunder, hvem du ønsker at bestille en Proff. Vandanalyse hos: 


Find, undersøg hvem af alle disse udbydere, du best sntes om.: 


Eksempler:


LINK.: Eurofins Miljøleverer viden på hele miljøområdet - til hele Danmark

Analyse af drikkevand fra brønde og boringer


Eks. Forenklet kontrol + 61 pesticider (inkl. prøvetagning) Fra Kr. 11.400,- Kan Bestilles HER hos Eurofins


PROFFESSIONET TEST UDSTYR TIL RENT VAND

Mettler-Toledo A/S
Naverland 8

2600 Glostrup
E-mail: info.dk@mt.com

Tlf. Salg: 43 27 08 00


Ledningsevnesensor til rent vand.
In-line vandledningsevnecelle til applikationer med rent vand.

En ledningsevnesensor til rent vand er et analytisk instrument, som er designet til kontinuerlig overvågning af ledningsevne i rent vand til en række applikationer.


Digitale vandledningsevneceller fra METTLER TOLEDO har indbyggede målekredsløb og analog til digital signalkonvertering i sensorhovedet, hvilket giver en ydeevne, der langt overstiger ydeevnen for traditionelle sensorer. Dette hjælper dig med at opnå den højeste nøjagtighed for ledningsevneovervågning af applikationer med rent vand. Link til kilde: Klik HER


Transmittere til analytisk måling
Transmittere med høj ydeevne til pålidelige in-line analyser.

Link til kilde: Klik HERGuldager A/S - Vandanalyse

En vandanalyse fortæller rigtig meget om din vandinstallation.

Vi tilbyder flere former for vandanalyse, der er baseret på forskellige analysemetoder.

Sammen med den enkelte kunde, vurderer vi hvilken metode, der bør anvendes. Vandprøverne analyseres på et akkrediteret laboratorium.

Vores eksperter udarbejder herefter en rapport på baggrund af analyseresultatet. Heri beskrives de eventuelle tiltag, vi vil anbefale at iværksætte for at fjerne fx legionellabakterier og for at forebygge, at problemet opstår i fremtiden.

Vil du vide mere? Ring på +45 48 13 44 00 (man-tor kl. 8-16 og fre 15.30)

https://www.guldager.com/da/produkter/vandanalyse/Vand analyse


Få hurtige svar på vandprøver.
Bakteriologisk kontrol - Kim tal.
Standard Kim tal analysen af dit drikke vand, med et her og nu svar.
Tester for Kim tal og om dit drikkevand overholder grænseværdierne.
Myndighedsgodkendt analyse.
Test rapport sendes pr. mail med svar
Pris pr. stk. 1.495,- ex moms. (ved indlevering af vandprøve hos os i Greve)
Vi kommer også gerne ud til dig og laver analysen og der vil være svar samme dag som vandprøven er taget.

Link til hjemmeside - Du kan Bestille Vand analyse HER

Kontakt os på info@zegotech.dk +45 70221538Vandanalyser

Link til hjemmeside - Bestille HER

Food Diagnostics

Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
DanmarkDRIKKEVANDSKONTROL

Vi sikrer drikkevandet i din ejendom

Maag & Knudsen VVS – Bedre Bad Odense N – er statsautoriseret VVS-installatør, godkendt af Dansk Drikkevandskontrol

Vandinstallationsattest dokumenterer sikkerheden

Maag & Knudsen VVS er din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Odense

Klik HER for at komme til hjemmesiden hos Maag & Knudsen VVS
Bedre Bad Odense N

Søren Eriksens Vej 7, Næsby
5270 Odense N
Tlf.66 18 04 57
E-mail:vvs@knudsenvvs.dk

Eurofins Miljø Vand A/S


Analysepakker iht. Bekendtgørelse om vandkvalitet og tilsyn med
vandforsyningsanlæg (BEK nr 2361 af 26/11/2021 -
Drikkevandsbekendtgørelsen)

Kontrolparametre iht. Miljøstyrelsens vejledning

Det med småt - *Betingelser og Vilkår* for 60 dages GRATIS* prøve tid: 


60 Dages *GRATIS* prøvetid er pt. KUN gældende for Omvendt Osmose anlæg ved navn LUKUS Pakken (Model ROUnik8) samt vores TOP-Seller Model ROFrizz


Det er et krav at anlæg uanset om det købes kontant eller vælges på de yderst attraktive Leje/Leasing vilgår, at din bestilling af anlæg bestilles og fortages inkl. Montage og Installation, samt Evt. Efterfølgende (VALGFRI) Demontering af anlæg, Ifb. Med ekstra sikkerhed for korrekt nedtagning af anlæg. Bemærk ved Evt. Ønske om at gøre brug af de 60 dages GRATIS* prøve periode. Fratrækkes Yderligere prisen på Std. Filter Pakke til Anlæg RO UNIK 8 Luksus Pakken værdi kr. 779,95,- samt standaard filterpakke 2in1Filter System - Sediment/Kulfilter Filter til kompakt til ROFrizz, da begge anlæg ikke må gensælges som brugte igen uden skift af filter pakke. 

Prøv GRATIS* i 60 Dage med 100% Tilfredsheds Garanti eller Pengene Tilbage ! 


Nu er der INGEN undskyldninger tilbage for at se, smage, prøve, samt opleve hele forskellen ved 100% rent og sundt drikkevand incl. de 5 livsvigtige mineraler. 


Se og læs personlig kunde referencer og anmeldelser af rent-drikkevand.dk samt kundernes VALG af Lukus Pakken Model ROUNIK8 Vandmaskinen - Klik og Læs HER
Se og læs flere anmeldelser fra andre kunder på Truspilot. Hvis du vil se Produktet Luksus Pakken (Model ROUNIK8) finder du ved at Klikke HER

unsplash