rent-drikkevand.dk
rent-drikkevand.dk


Navigation - Menu Fra SmartPhone / Telefon TRYK på de små steger i øverste hjøjre hjørne af din skærm. Læg Evt. Din Telefon ned for bedre og brede skærmbillede.

VIGTIG SERVICE MEDDELSE!


Vi har grundet manglende rescurser, valgt for en ubestemt periode, at LUKKE HELT ned for vores ellers populære GRATIS VAND TEST både Fysisk og ONLINE for alle kunder.  


Vi anbefaler derfor alle kunder, at benytte sig af vores yderst attraktive TILBUD på vores TDS Instrument.

TDS Instrument 100% GARANTI eller dine penge tilbage!


TEST selv dit vand nemt og billigt!

Bestil nemt dit TDS Måleinstrumet Klik HER


100% GARANTI eller dine penge tilbage ! Klik HERTILBUD!  - TEST SELV DIT VAND!


SPAR Kr. 70,- 😍😍😍

Normal Pris Vejledende Butikspris Kr. 318,- Incl. fragt til DAO Pakke-Shop.


Du betaler i alt KUN Kr. 248,- Incl. DAO FRAGT 😍😍😍 Klik og Bestil HER


TILBUD gælder kun i en korte tidsbegrænset periode.


TDS Meter 100% GARANTI eller dine penge tilbage!

Nyhed

100% GARANTI eller dine penge tilbage!

Køb et TDS instrument og test selv dit drikkevand for giftstoffer og forurening.


Skulle du mod alle odds og forventninger være heldig at have 100% rent-drikkevand, betaler vi dig naturligvis det fulde beløb retur til din konto igen.

Men vælger du i stedet at købe et rent-drikkevandsanlæg hos os, fratrækker vi det fulde beløb som du betalte for køb af dit TDS instrument fra prisen på det anlæg som du frit vælger at købe. 


TDS pennen ( Total Dissolved Solids ) måler ledningsevnen i  ppm

 ( parts per million ) i dit drikkevand med en nøjagtighed på +/- 2%.

Jo lavere TDS værdien er, desto renere er dit drikkevand.

*Batterier er indkluderet. 

Prøv GRATIS* i 60 Dage med 100% Tilfredsheds Garanti eller Pengene Tilbage ! 


Nu er der INGEN undskyldninger tilbage for at se, smage, prøve, samt opleve hele forskellen ved 100% rent og sundt drikkevand incl. de 5 livsvigtige mineraler. 


Se og læs personlig kunde referencer og anmeldelser af rent-drikkevand.dk samt kundernes VALG af Lukus Pakken Model ROUNIK8 Vandmaskinen - Klik og Læs HER
Se og læs flere anmeldelser fra andre kunder på Truspilot. Hvis du vil se Produktet Luksus Pakken (Model ROUNIK8) finder du ved at Klikke HER

Det med småt - *Betingelser og Vilkår* for 60 dages GRATIS* prøve tid: 


60 Dages *GRATIS* prøvetid er pt. KUN gældende for Omvendt Osmose anlæg ved navn LUKUS Pakken (Model ROUnik8) samt vores TOP-Seller Model ROFrizz


Det er et krav at anlæg uanset om det købes kontant eller vælges på de yderst attraktive Leje/Leasing vilgår, at din bestilling af anlæg bestilles og fortages inkl. Montage og Installation, samt Evt. Efterfølgende (VALGFRI) Demontering af anlæg, Ifb. Med ekstra sikkerhed for korrekt nedtagning af anlæg. Bemærk ved Evt. Ønske om at gøre brug af de 60 dages GRATIS* prøve periode. Fratrækkes Yderligere prisen på Std. Filter Pakke til Anlæg RO UNIK 8 Luksus Pakken værdi kr. 779,95,- samt standaard filterpakke 2in1Filter System - Sediment/Kulfilter Filter til kompakt til ROFrizz, da begge anlæg ikke må gensælges som brugte igen uden skift af filter pakke. 


TØR DU DRIKKE DIT DRIKKEVAND 💧💧💧 DIREKTE FRA VANDHANEN ???


Vi priser os lykkelige over, at vi selv har renset vores drikkevand i flere år nu:


Er du det mindste i tvivl, 💧💦så BOOK TID nemt og hurtig på under 2 min. 💧💦


Udfyld formular og du bliver kontaktet som du har angivet i dit ønske snarest muligt for en nærmere fælles DATO og Tidspunkt Vedr. din - GRATIS VAND TEST. 


Har du spørgsmål til 💧💦 GRATIS VAND TEST 💦💧, eller behov for alternative tider, er du mere end velkommen til altid at ringe til os på Tlf. 91 82 72 48 med din forspørgsel.


Vores Kontor & Service- Værksted er beliggende:

Rent-Drikkevand.dk

Paulinevænget 5

5270 Odense N


Du er mere end velkommen, hvis du vel at mærke har booket og aftalt en tid med os!


Læs mere om vores 💧💦 GRATIS VAND TEST💧💦 https://rent-drikkevand.dk/gratis-vand-testBOOK gratis tid til VAND TEST i dag!Book en Gratis TEST og SEND din vandprøve til os!

Du sender os ca. 0,5 liter vand fra dit lokale vandværk og vi tester dit vand sammen med dig ONLINE via F.eks FaceTime eller ZOOM eller Lign. ONLINE TJENSTE (15-20 min)


*Book aftale - Udfyld nemt nedenstående kontakt formular* Vi kontakter dig som angivet. *Bemærk: Du bliver ringet op eller modtager en E-mail for nærmere aftale, så snart vi har modtaget din ONLINE BOOKING.*


Du får svar på din TEST den samme dag, som vi udfører TESTEN sammen med dig.


Alternativt.: Ring meget gerne til os på Tlf. 91 82 72 48 -og høre mere om andre "muligheder" Eks. Foredrag og Homeparty om sundt og rent drikkevand, hvor vi sammen med alle jeres gæster, gratis TESTER jeres medbragte vand fra jeres lokale vandværk. 


*Udfyld formular, klik på knappen.

 
 
 
 
 
 
 
1. Gratis TEST af dit vand - Du sender dit vand til os via GLS, DAO,BRING eller Lign. Fragt Operatør
 
 
 

Vores VAND TEST er baseret på 2 “simple” metoder -og kan derfor ALDRIG stå helt alene!


Men "omvendt"skal det stadig ses, som en stærk indikator på hvad dit vand samlet set indeholder og dermed en meget stærk indkator på din samlede vandkvalitet eller mangel på samme!


Hvis du derimod ønsker et 100% validt resultat på hvad dit vand præcist indeholder, kræver dette flere forskellige typer af vandanalyser alt afhængigt af “hvad du” leder” efter” -eller rettere ønsker at få analyseret dit vand for. Med andre ord, du kan købe dig fattig i vandanalyser, men valget er selvfølgelig op til dig. 


Ønsker du i stedet at få 100% kontrol og sikkerhed for højst mulig kvalitet rent drikkevand, så findes der pt. Kun en 100% sikker løsning -og det er selv at rense dit vand. Med selvkontrol, tager du ansvaret for din samlede vandkvalitet hjem til dig selv på lige vis med OUH - ARLA - Carlsberg mv. Klik HER


På den måde kan du sikre dig selv og din familie højst mulig kvalitet og har samtidig 100% kontrol med KVALITETEN af dit drikkevand inkl. de 5 vigtigste mineraler.


Til vores GRATIS VAND TEST, anvender vi to instrumenter. Det ene instrument er et TDS Instrument, og det andet er et elektrolyseapparat. Elektrolyse er en metode til at adskille et stof (eller mange forskellige stoffer) på ved hjælp af elektricitet, da vi ønsker at se farverne og dermed få en indikator på, hvad dit vand ca. indeholder. 

Samt yderligere understøttet af TDS / TDS. Pennen ( Total Dissolved Solids ) måler ledningsevnen i ppm( parts per million ) i dit drikkevand med en nøjagtighed på +/- 2%.


Jo lavere TDS værdien er, desto renere er dit drikkevand.

Tommelfingerregel: Under 30 - 50 ppm = du har rent-drikkevand.

Over 50 ppm dit drikkevand er forurenet med Dvs. Giftstoffer andre skadelige partikler, bakterier og vira mv.


Med TDS instrumentet måler vi TDS værdien på dit råvand eller grundvand fra dit lokale vandværk for på den måde kan få en indikator på på din samlede vandkvalitet. Eller måske snarere i langt de fleste tilfælde mangel på samme, da vandkvaliteten i DK gennem de sidste 30 år er blevet meget lav grundet Div. Forureninger i stort set asamtlige af alle vores vandboringer i DK. Læs HER HVORFOR: https://rent-drikkevand.dk/altomforurenetdrikkevand/ 


Men ønsker du i stedet 100% sikkerhed for præcist hvilke stoffer dit vand indeholder, skal du i stedet købe den eller alle de vandanalyser, som du ønsker. 


Vi henviser af disse grunde og årsager derfor til flere forskellige aktører, som alle kan være dig behjælpelig med VANDANALYSER og som alle naturligvis er imod betaling.


GRATIS VAND TEST - Som vi laver og udføre, er naturligvis som altid 100% GRATIS. De penge som du Evt. Spare ved ikke at købe en vandanalyse til flere tusind kroner, kan du istedet vælge at investere i dit heldbred, ved at købe et af vores mange forskellige anlæg, og istedet få rent og sundt drikkevand "allerede fra i morgen"


Bemærk: Alle priser for Proff. VANDANALYSER starter fra Kr. +PLUS Kr. 2.600,- og opefter. Læs og vælg herunder, hvem du ønsker at bestille en Proff. Vandanalyse hos: Eurofins Miljøleverer viden på hele miljøområdet - til hele Danmark

Analyse af drikkevand fra brønde og boringer


Eks. Forenklet kontrol + 61 pesticider (inkl. prøvetagning) Kr 11.400,- Kan Bestilles HER


PROFFESSIONET TEST UDSTYR TIL RENT VAND

Mettler-Toledo A/S
Naverland 8

2600 Glostrup
E-mail: info.dk@mt.com
Tlf. Salg: 43 27 08 00


Ledningsevnesensor til rent vand.
In-line vandledningsevnecelle til applikationer med rent vand.

En ledningsevnesensor til rent vand er et analytisk instrument, som er designet til kontinuerlig overvågning af ledningsevne i rent vand til en række applikationer.


Digitale vandledningsevneceller fra METTLER TOLEDO har indbyggede målekredsløb og analog til digital signalkonvertering i sensorhovedet, hvilket giver en ydeevne, der langt overstiger ydeevnen for traditionelle sensorer. Dette hjælper dig med at opnå den højeste nøjagtighed for ledningsevneovervågning af applikationer med rent vand. Link til kilde: Klik HER


Transmittere til analytisk måling
Transmittere med høj ydeevne til pålidelige in-line analyser.

Link til kilde: Klik HERGuldager A/S - Vandanalyse

En vandanalyse fortæller rigtig meget om din vandinstallation.

Vi tilbyder flere former for vandanalyse, der er baseret på forskellige analysemetoder.

Sammen med den enkelte kunde, vurderer vi hvilken metode, der bør anvendes. Vandprøverne analyseres på et akkrediteret laboratorium.

Vores eksperter udarbejder herefter en rapport på baggrund af analyseresultatet. Heri beskrives de eventuelle tiltag, vi vil anbefale at iværksætte for at fjerne fx legionellabakterier og for at forebygge, at problemet opstår i fremtiden.

Vil du vide mere? Ring på +45 48 13 44 00 (man-tor kl. 8-16 og fre 15.30)

https://www.guldager.com/da/produkter/vandanalyse/Vand analyse


Få hurtige svar på vandprøver.
Bakteriologisk kontrol - Kim tal.
Standard Kim tal analysen af dit drikke vand, med et her og nu svar.
Tester for Kim tal og om dit drikkevand overholder grænseværdierne.
Myndighedsgodkendt analyse.
Test rapport sendes pr. mail med svar
Pris pr. stk. 1.495,- ex moms. (ved indlevering af vandprøve hos os i Greve)
Vi kommer også gerne ud til dig og laver analysen og der vil være svar samme dag som vandprøven er taget.

Link til hjemmeside - Du kan Bestille Vand analyse HER

Kontakt os på info@zegotech.dk +45 70221538Vandanalyser

Link til hjemmeside - Bestille HER

Food Diagnostics

Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
DanmarkDRIKKEVANDSKONTROL

Vi sikrer drikkevandet i din ejendom

Maag & Knudsen VVS – Bedre Bad Odense N – er statsautoriseret VVS-installatør, godkendt af Dansk Drikkevandskontrol

Vandinstallationsattest dokumenterer sikkerheden

Maag & Knudsen VVS er din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Odense

Klik HER for at komme til hjemmesiden hos Maag & Knudsen VVS
Bedre Bad Odense N

Søren Eriksens Vej 7, Næsby
5270 Odense N
Tlf.66 18 04 57
E-mail:vvs@knudsenvvs.dk

Eurofins Miljø Vand A/S


Analysepakker iht. Bekendtgørelse om vandkvalitet og tilsyn med
vandforsyningsanlæg (BEK nr 2361 af 26/11/2021 -
Drikkevandsbekendtgørelsen)

Kontrolparametre iht. Miljøstyrelsens vejledning

Prøv GRATIS* i 60 Dage med 100% Tilfredsheds Garanti eller Pengene Tilbage ! 


Nu er der INGEN undskyldninger tilbage for at se, smage, prøve, samt opleve hele forskellen ved 100% rent og sundt drikkevand incl. de 5 livsvigtige mineraler. 


Se og læs personlig kunde referencer og anmeldelser af rent-drikkevand.dk samt kundernes VALG af Lukus Pakken Model ROUNIK8 Vandmaskinen - Klik og Læs HER
Se og læs flere anmeldelser fra andre kunder på Truspilot. Hvis du vil se Produktet Luksus Pakken (Model ROUNIK8) finder du ved at Klikke HER

Det med småt - *Betingelser og Vilkår* for 60 dages GRATIS* prøve tid: 


60 Dages *GRATIS* prøvetid er pt. KUN gældende for Omvendt Osmose anlæg ved navn LUKUS Pakken (Model ROUnik8) samt vores TOP-Seller Model ROFrizz


Det er et krav at anlæg uanset om det købes kontant eller vælges på de yderst attraktive Leje/Leasing vilgår, at din bestilling af anlæg bestilles og fortages inkl. Montage og Installation, samt Evt. Efterfølgende (VALGFRI) Demontering af anlæg, Ifb. Med ekstra sikkerhed for korrekt nedtagning af anlæg. Bemærk ved Evt. Ønske om at gøre brug af de 60 dages GRATIS* prøve periode. Fratrækkes Yderligere prisen på Std. Filter Pakke til Anlæg RO UNIK 8 Luksus Pakken værdi kr. 779,95,- samt standaard filterpakke 2in1Filter System - Sediment/Kulfilter Filter til kompakt til ROFrizz, da begge anlæg ikke må gensælges som brugte igen uden skift af filter pakke. 

Telefontider hovednummer - Ring meget gerne til os

Tlf. 91 82 72 48

Telefontid: Alle hverdag


Mandag - Torsdag Kl. 16.00 - 20.00


Fredag kl. 15.30 - 17.00

Telefontid: Weekend efter aftale


Lørdag - Søndag - Efter nærmere aftale eller send dine kontakt oplysninger i vores formular, så bliver du ringet op.